Bas stopt als per 1 november 2017 als voorzitter

Bas Reijken - Voorzitter

Beste mensen,

Op 22 september heb ik de leden van de gemeenteraad en het College van B&W per brief geïnformeerd dat ik per 1 november 2017 het voorzitterschap neerleg van de Jeugd- en Jongerenraad van de gemeente Heerhugowaard.

In maart 2009 heb ik het voorzitterschap overgenomen. Sinds die tijd, met een tussenjaar in 2012 waarin Dylan Heyn het voorzitterschap heeft overgenomen, komt de tijd dat ik de voorzittershamer definitief neerleg.

Na bijna 8 jaar is het tijd voor een frisse wind in de Jeugd- en Jongerenraad. Momenteel zijn wij nog één van de weinige actieve jongerenraden in de provincie Noord-Holland. Per 1 november neemt Terry Dijkstra de voorzittershamer -in ieder geval op Ad Interim basis- over.

Als ik terug kijk ben ik er trots op dat wij een constructief maar ook kritisch geluid hebben kunnen laten horen over de diverse plannen van de gemeente. De jongeren zijn de toekomst van de gemeente en waar vaak over jongeren wordt gepraat, vinden wij het van noodzakelijk belang om ook mét jongeren te praten.

Met vriendelijke groet,
Bas Reijken

brief: 17.102 JJR voorzitterschap

Terug